AOOD10

Abstract 7

Abstract 6

Groen

Abstract 4Categorie:

Thuisbezorgd met 1 emailtje!

Neem gerust de tijd om lekker vanuit uw luie stoel onze mooie artikelen te bekijken. De onderstaande knoppen spreken voor zich en helpen u de weg te vinden in onze winkel. De winkel bevat een beperkt assortiment van het totale assortiment.

U kunt kiezen uit de hierboven vermelde categorieen.De eerste categorie:Het Glazen Huis dient het goede doel van de bekende 3FM /Rode Kruisactie. Deze zijn het gehele jaar beschikbaar en de opbrengst wordt volledig aan 3FM/Rode Kruis overgemaakt.
Verder is er de categorie; tijdelijk/actie.Hier vind U afbeeldingen die tijdelijk als actie te verkrijgen zijn. In de categorie Beroepen treft U beroepen aan die karikaturaal zijn uitgebeeld. Natuurlijk kunt U ook uw eigen beroep in bestelling geven. Alle andere categorieen spreken voor zich.

De bij de afbeeldingen vermelde prijzen betreffen het afgebeelde origineel. Deze zijn ook als print op A4 formaat {21cm x 29.7cm} verkrijgbaar voor de prijs van 17,95,- inclusief verzendkosten binnen Nederland. De prijzen voor muurschilderingen en portretopdrachten zijn nader overeen te komen.Populaire artikelen:
         
cron